Skip to the content

Danmarks professionelle værktøjssky

NetHire er Danmarks største delesky for professionelle fagfolk. NetHire er ikke bare en dele-løsning - det er en full-service platform, der sikrer at fagfolk får serviceret og forsikret værktøj leveret der, hvor de har brug for det.

Det betyder at dit værktøj bliver eksponeret for håndværkere og installatører i hele landet, som kan leje det og få det leveret og afhentet direkte på byggepladsen. På den måde sikrer vi, at du får den bedste belægningsgrad, hvis du lejer dit værktøj ud gennem NetHire.

NetHire er desuden den eneste platform, som garanterer at værktøjet altid er serviceret og kalibreret, når det bliver lejet ud - og alle lejeaftaler er dækket af NetHires forsikrings- og lejebetingelser.

Styr på forsikring og lejebetingelser

Når dit værktøj lejes ud gennem NetHire, tager vi os af alt papirarbejdet. Det betyder, at dit værktøj altid er dækket af NetHires forsikring og lejebetingelser og at vi sikrer dig, hvis noget skulle gå galt.

Stiller du dit værktøj i kommision hos en NetHire forvalter, tager de sig desuden af servicering og kalibrering af dit værktøj og sikrer, at det bliver håndteret korrekt. Skulle uheldet være ude, og går værktøjet i stykker eller bliver stjålet, tager NetHire sig også af sagerne og håndterer eventuelle forsikringssager på vegne af dig.

 

Danmarks største netværk

Med +50.000 slutbrugere og 150 udlejningslokationer er NetHire Danmarks største delesky for værktøj og maskiner til byggeriet. Derfor er det den bedste mulighed for dig som materielejer, hvis du vil eksponere dit værktøj for danske installatør- entreprenør- og byggevirksomheder. Alle aftaler bliver desuden dækket af NetHires forsikring, så du altid er fuldt dækket.

Som materielejer bliver dit værktøj automatisk eksponeret for:

  • Udlejere i hele Danmark
  • NetHire forvaltere
  • Virksomheder, der anvender NetHire materielstyring

Sæt din egen pris

Når du bliver en del af NetHires delesky, er det op til dig, hvad dit materiel skal udlejes til - og du kan samtidig se, hvilken mindstepris andre har sat deres varer til.

Vi tilbyder selvfølgelig også vejledning, så du kan sikre størst mulig belægningsgrad for den bedst mulige pris.

Jo længere lejemålet, jo større andel til dig

Det er selvfølgelig ikke gratis at håndtere, servicere og levere værktøj og maskiner ud til kunderne - og derfor går en del af lejeindtægten til de udlejere, forvaltere, transportører og accountere, som tager sig af det praktiske i forbindelse med lejeaftalen.

Til gengæld falder arbejdsbyrden, jo længere materiellet er lejet ud - og derfor bliver din del af kagen større, jo længere værktøjet er lejet ud.

Gratis markedsføring som en del af NetHire

Når dine værktøjer og maskiner er en del af NetHire-skyen, bliver det en del af NetHires samlede pakke, som markedsføres af os.

Som en del af NetHire-konceptet laver vi blandt andet også instruktionsvideoer, som kobles på produktet i appen og markedsføres på nettet. Vi stiller op med kameraet, hvis du viser, hvordan man bruger materiellet.

Vil du være materielejer i NetHire?

Vil du gerne leje dit værktøj ud gennem NetHire?

Så kontakt os på nethire@nethire.dk eller 43 64 03 24.