Batteridrevne produkter skal sætte strøm på samarbejde

Udlejning af el- og batteridrevet materiel og udstyr vinder efterhånden mere og mere indpas i byggebranchen, og nu kan Nethire og Ravendo Randersbøren offentliggøre et stærkt samarbejde, hvor den jyske virksomhed Ravendo Randersbøren stiller batteridrevet materiel til rådighed på Nethires digitale udlejningsplatform.

PRESSEMEDDELELSE: Nethire byder nu materielejer Ravendo Randersbøren med ombord i det deleøkonomiske udlejningsfællesskab, der har som det erklærede formål, at materiel og udstyr lige så godt kan blive lejet ud i stedet for at ligge på en lagerhylde og samle støv. Det er både godt for miljøet og bidrager også til en større ressourceoptimering af værktøj og materiel, når det rent faktisk også bliver brugt. Den nye aftale mellem de to virksomheder vækker derfor begejstring hos adm. direktør i Nethire Steffen Meyer.

– Det er rigtig glædeligt, at vi har fået en aftale med en så hæderkronet virksomhed med snart 75 år på bagen som Ravendo Randersbøren. En virksomhed som står for kvalitet og innovation, hvilket går hånd i hånd med vores virksomheds-DNA. Det var i min optik oplagt fra starten af, at vi skulle indgå et tæt samarbejde, fortæller Steffen Meyer adm. direktør i Nethire om den nye aftale.

I første omgang er der indgået aftale om, at Ravendo Randersbøren stiller batteridrevne trækvogne, batteridrevne stenvogne samt løftevogne til væghængt toiletter til rådighed på Nethires udlejningsplatform som materielejer. Nethire sørger så til gengæld for en komplet udlejningsløsning, som inkluderer transportlevering, afhentning af varen, servicering, leje- og forsikringsaftaler samt kalibrering af materiellet til udlejningskunderne. En forretningsmodel og et samarbejde, som adm. direktør i Ravendo Randersbøren Tobias Giandrup Nielsen hurtigt kunne se potentialet i.

– Vi synes selv i Ravendo Randersbøren, at vi har nogle produkter der er velegnet til udlejning, og vi ser Nethire som en rigtig spændende platform, der kan imødekomme vores ønsker om udlejning. Derfor gav det rigtig god mening for vores vedkommende at tilføje dette ekstra forretningsben i vores eksisterende forretning, forklarer Tobias Giandrup Nielsen.

Mulighed for at udvide samarbejdet
IT-virksomheden Nethire udspringer af udlejningsvirksomheden Garant Udlejning som har mere end 25 års erfaring i udlejningsbranchen. IT-udlejningsplatformen tæller mere end 15.000 såkaldte mastervarer, 50.000 slutbrugere samt +100 udlejningslokationer. Ravendo Randersbørens produkter skal i første omgang styrke det allerede brede sortiment og udlejningsportefølje på Nethire-platformen, men muligheden for at udvide samarbejdet endnu mere ligger lige for.

– I første omgang har vi lavet en aftale om særligt udvalgte produktgrupper, som vi mener, kan styrke vores udlejningsportefølje. Men det er klart, at hvis det går som vi håber, så vil vi nok sætte os ned sammen og kigge på yderligere tilføjelser til vores varesortiment, fortæller Steffen Meyer.

I Ravendo Randersbøren imødeser Tobias Giandrup Nielsen også med spænding, hvordan udlejningsmarkedet tager imod deres produkter.
– Vi har ikke tidligere de store erfaringer som materielejer i at stille vores produkter til rådighed i et fælles udlejningscommunity hos en ekstern samarbejdspartner, så vi er selvfølgelig spændte på, hvordan det hele ender. Men vi arbejder ud fra en tilgang, at vi gerne kigger efter nye markeder og platforme, hvor vores produkter kan blive eksponeret på, og vores samarbejde med Nethire er netop et udtryk for den tilgang, siger Tobias Giandrup Nielsen afslutningsvis.

FAKTABOKS:
RAVENDO RANDERSBØREN
Ravendo Randersbøren blev grundlagt i 1946 og producerer trillebører, sækkevogne og andre transportvogne. Både med og uden motor. Oprindeligt var det en familieejet virksomhed, de siden blev solgt til Alko-Ginge, og i 2000 kom den hollandske virksomhed Fort indover. I 2005 overtog Jan Ulrik Nielsen ejerskabet af Ravendo Randersbøren og relokerede virksomheden fra Randers til Viborg to år senere. Virksomheden beskæftiger i dag knap 40 medarbejdere og har to direktører som består af Tobias Giandrup Nielsen og Signe Giandrup.

FAKTABOKS:
NETHIRE
Nethire er en IT-virksomhed spiret direkte ud af den materieludlejningsvirksomhed Garant Udlejning, og omfavner hele udlejningsprocessen – fra booking og billedregistrering af skader til service, reparation og transport.  Med +50.000 slutbrugere og +100 udlejningslokationer er NetHire Danmarks største delesky for værktøj og maskiner til byggeriet.

Kontaktoplysninger:

RAVENDO RANDERSBØREN A/S
Tobias Giandrup Nielsen, adm. direktør
Mail: tgn@ravendo.com
Mobil: +45 42 63 54 82

Nethire A/S
Steffen Meyer, adm. direktør
Mail: Meyer@nethire.dk
Mobil: +45 24 61 03 97