Nethire opruster med endnu en partner

Nethire og Elpress Danmark har netop indgået en samarbejdsaftale, der giver Nethire-community yderligere et boost med endnu en stærk partner. Et udlejnings-community som giver adgang til nogle af markedets mest professionelle og efterspurgte maskiner inden for bygge- og anlægsbranchen.

Nethire fortætter med at opruste på udlejningsmarkedet og kan nu lande endnu en ny samarbejdsaftale. Seneste partner i Nethire-community er Elpress Danmark, som har specialiseret sig i at udvikle og fremstille komplette kontaktpresnings-systemer til elektriske lederforbindelser. Aftalen betyder, at to fabriksnye batteridrevne presmaskiner PVX-1300 bliver stillet i kommission på Nethire-platformen.

– Elpress’ værktøj er noget, som vi gennem mange år allerede har haft et fortrinligt samarbejde omkring. Derfor er det også en samarbejdspartner, som vi kender indgående, så det var naturligt, at vi også indgik en aftale om partnerskab, forklarer CEO i Nethire Steffen Meyer.

Udlejningsbranchen er ikke ukendt farvand for Elpress. Det gav ifølge salgschef i Elpress Danmark Per Nørgaard hurtigt god mening at udvide samarbejdet og hoppe med ombord som partner i NetHire.

– Vi har selv stor erfaring med netop udlejninger, da vi udlejer fra vores egne lokationer. Men for os handler det også om, at vi får udbredt kendskabet til vores produkter og på den måde skabe en større efterspørgsel. Det er blandt andet, hvad sådan en aftale som partner i Nethire-community kan være med til at stimulere for vores vedkommende, lyder det fra Per Nørgaard.

En voksende målgruppe
Nethire-community har gennem en længere periode været støt voksende – senest med tilføjelsen af Cito som ny forvalter i Midtjylland. Med tilgangen af Elpress som ny partner giver det endnu flere varer på hylderne på IT-platformen til gavn for de omkring 10.000 brugere af IT-systemet.

– Vores primære målgrupper er elektrikere, VVS’ere og mindre håndværksvirksomheder, så det er glædeligt, at vi nu kan tilbyde vores brugere af Nethire-community nye lækre produkter fra nogle af markedets bedste producenter. Specielt presmaskiner rammer jo direkte ned i vores målgruppe, og med den nye aftale kan vi være med til at imødekomme det stigende behov for den type produkter, som vi forventer vil komme, forklarer Steffen Meyer og sætter yderligere ord på.

– For selv om Corona har stjålet overskrifterne det seneste års tid, så har vi ikke oplevet en nedgang i udlejningsbranchen – tværtimod bliver der stadig arbejdet på livet løs i bygge- og anlægsbranchen, fortæller Steffen Meyer.

Hos Elpress ser man frem til, at deres produkter nu kan komme ud og blive eksponeret for en voksende målgruppe i Nethire-community. Der vil blive holdt øje med efterspørgslen og belægningsgraden på de nye presmaskiner, som på sigt muligvis kan udvides.

– Det er altid en løbende proces for os, hvor vi sætter os ned sammen og evaluerer, hvordan markedet tager imod vores produkter. Det er således slet ikke utænkeligt, at vi på et tidspunkt vil enten sætte yderligere presmaskiner i kommission eller supplere med andre af vores produkter, skulle der opstå et behov for det, siger Per Nørgaard afslutningsvis.

FAKTABOKS:

Hvad er Nethire?
Nethires løsning er en datadrevet IT-platform, der forbinder håndværkere med værktøj i et landsdækkende netværk af værktøjsforvaltere og transportører. Med Nethires IT-løsning kobles flere udlejere på den samme platform, som giver håndværksvirksomheden overblik over al det værktøj, det er muligt at leje. Derudover har Nethire også sørget for et bemandet Call Center, der kan hjælpe medlemmerne i Nethire, hvis de har spørgsmål.

Elpress Danmark
Siden 1959 har Elpress udviklet, fremstillet og markedsført komplette kontaktpresnings-systemer til elektriske lederforbindelser. Elpress Gruppen, der består af forretningsområderne Elpress og ABIKO, ejes af Lagercrantz Group AB.

Elpress’ hovedkontor og fabrik ligger i Kramfors, Sverige. Datterselskaberne Elpress GmbH, Elpress A/S, Elpress (Beijing) Ltd. og Elpress Inc. med varelagre findes i Viersen/Tyskland, Silkeborg/Danmark, Beijing/Kina samt i Chicago/USA. I alt arbejder der cirka 160 personer i Elpress Gruppen.

Kontakt:
Nethire
Johnny Noisen, adm. direktør
Mail: Johnny@nethire.dk
Mobil: +45 25 35 40 03

Elpress Danmark
Per Nørgaard, salgschef Danmark
Telefon: +45 21 48 61 11
Mail: pn@elpress.dk