Velkommen til Cito A/S

Nethire arbejder hele tiden på at udbygge Nethires deleøkonomiske platform for værktør og materiel, og nu er det lykkedes at få Cito med i folden, der er blandt Midtjyllands største udlejere inden for byggebranchen. CEO i Nethire Steffen Meyer kalder aftalen for et stort skridt i at tilbyde kunder og virksomheder et bredere varesortiment og en endnu bedre landsdækkende distribution.

PRESSEMEDDELELSE: Nethire har solgt og leveret et nyt udlejningssystem til udlejningsfirmaet Cito som efterfølgende har valgt at blive forvalter i Nethire Community. Kongstanken bag det digitale Community er, at jo flere virksomheder der enten som materielejere, forvaltere eller udlejere er med, jo mere kan værktøjet udlejes på kryds og tværs af postnumre og regioner til kunder.

– Vores erklærede mission er at nedbringe den store overproduktion af værktøj og materiel. Det er det, vores digitale udlejningsplatform kan; samle producenter, udlejere og kunder under samme digitale tag til fælles deling af værktøj og materiel, hvorved vi får det til at ”køre længere på literen” via udlejning. Det hjælper miljøet ved at reducere produktionen af værktøj og materiel, og det giver samtidig en ekstra indtægt for virksomheden, som er med i vores Community, forklarer CEO i Nethire Steffen Meyer.

Indtægter direkte på bundlinjen
Ved at være med i et fælles Community kan nyankomne Cito derfor leje sit udstyr og materiel ud til for eksempel Solar Danmarks mange tusinde kunder, som også er koblet på systemet. Materielchef Johnni Næsted fra Cito kunne derfor hurtigt godt se fidusen i Nethire Community.

– Cito stod overfor at skulle udskifte et aldrende udlejningssystem, og det naturlige valg var Nethire. Systemet er meget brugervenligt for vores udlejere, som nemt og præcist kan lave udlejningsordrer, forklarer han og sætter yderligere ord på hvilke krav, Cito havde til systemet.

– Vi ledte efter et professionelt system, som kan håndtere alle vores daglige opgaver. Store som små. Vores udlejere skal kunne lave tilbud, ordrer og salg i et system, som er overskueligt, intuitivt og hurtigt og ikke mindst et system, som løbende bliver udviklet og derfor er fremtidssikret, forklarer Johnni Næsted.

Midtjylland får bedre levering
Nethire har længe haft en ambition om at få Cito med ombord, og det er der flere grunde til. Dels er Cito en virksomhed, der har mange af de produkter, som henvender sig direkte til den type kunder som er i Nethire Community. Blandt andet elektrikere, VVS’ere og mellemstore håndværksvirksomheder. Derudover har det også været ambitionen at opruste i det midtjyske.

– Der er nogle geografiske steder i landet, som vi rigtig gerne vil have fyldt ud – her var blandt andet Midtjylland højt på ønskelisten. Vi er derfor glade for, at vi nu kan sætte endnu en tegnestift i Danmarkskortet og ikke mindst starte et samarbejde op med Cito i Skanderborg, Viborg og Randers, lyder det fra Steffen Meyer.

Én af de helt store forcer ved Nethire Community er, at den fører kunden gennem hele udlejningsprocessen. Systemet sørger ikke kun for, at værktøj og materiel er forsikret og certificeret a faguddannet folk, men kunden kan også bestille en levering ligesom man bestiller en pizza. Johnni Næsted ser således store muligheder i samarbejdet mellem Cito og Nethire.

– Vi forventer klart at optimere vores udlejningsforretning gennem Nethires gode udlejnings- og materielstyringssystem. Ved at indgå samarbejdet vil vi øge indtjening og belægning på vores materiel, dels fordi vi får adgang til en række kunder, vi ikke har i dag, og dels fordi kunderne nemt og på alle tider kan bestille vores maskiner gennem NetHire Community, siger han afslutningsvis.

FAKTABOKS:

Hvad er NetHire?
NetHires løsning er en datadrevet IT-platform, der forbinder håndværkere med værktøj i et landsdækkende netværk af værktøjsforvaltere og transportører. Med NetHires IT-løsning kobles flere udlejere på den samme platform, som giver håndværksvirksomheden overblik over al det værktøj, det er muligt at leje. Derudover har NetHire også sørget for et bemandet Call Center, der kan hjælper medlemmerne i NetHire, hvis de har spørgsmål.

Hvem er Cito?
Cito A/S er blandt Midtjyllands største udlejere af skurvogne, stilladser, lifte, maskiner og andet byggemateriel. De leverer både til byggebranchen, industrien og den offentlige sektor. Cito A/S har afdelinger i Viborg, Holstebro, Skanderborg, Randers, Grenå & Hvam og handler kun med erhvervslivet. Citos opgave som forvalter i NetHire Community bliver at sørge for, at værktøjet er rengjort, vedligeholdt, certificeret og står klar til udlevering.

Kontakt:
Steffen Meyer, CEO Nethire
E-mail: meyer@nethire.dk
Mobil: +45 24 61 03 97

Johnni Næsted, Materielchef Cito A/S
E-mail: jon@cito-as.dk
Mobil: +45 24 81 79 80

  Download Pressemeddelelsen her: