Nethire blev nummer 2 til fornem AI Award

I går blev det afsløret, hvem der skulle modtage Industriens Fonds AI Award 2022 ved Innovationsfestivalen i Vejle, og vi vil i Nethire ønske et stort tillykke til BKI foods a/s, der helt fortjent nuppede førstepladsen.

Selvom man altid gerne vil vinde, når nu målstregen er så snublende tæt, skal der dog ikke herske to meninger om, at BKIs AI projekt stod knivskarpt, og vi bøjer os gerne i støvet. Vi kom dog ikke tomhændet hjem, da vi modtog en check på 20.000 kr. samt en fin pokal. Nethire kom med i finalen med følgende begrundelse fra juryen, da det en uge forinden blev afsløret via TEAMS, hvor feltet skulle barberes ned fra fem til de endelige tre virksomheder:
 
”Den første virksomhed, som er finalist, det er en virksomhed, der har formået at skabe en virkelig tæt kobling mellem AI og deres forretningsstrategi, og som virkelig fokuserer på at opnå konkurrencemæssige fordele med teknologien. En virksomhed som allerede har haft succes med at implementere AI og som har nogle gode løsninger på et relativt uudforsket domæne. Det er også en virksomhed, hvor der er et tydeligt bæredygtigt touch på deres dagsorden, og en virksomhed som faktisk har formået at måle på det her bæredygtige touch. Så er det en virksomhed som er stærkt connected i AI Community. Vi kan høre, at det bliver prioriteret i deres samarbejde med universiteter og med andre virksomheder”, lød skudsmålet. Den sidste og tredje finalist Tier1Asset A/S (T1A) – Europe’s Leading IT Refurbisher, modtog samme præmie som Nethire og kom ind på en delt 2. plads.
 
Nethire vil rigtig gerne takke AI Denmark for setup, Teknologisk Institut og DTU – Technical University of Denmark for afvikling, Industriens Fond for at stå bag og finansiere samt ikke mindst vores samarbejde med DTU Compute omkring både dette projekt og vores AI udvikling gennem de sidste fem år.

FAKTABOKS:
Nethires løsning er en datadrevet IT-platform, der forbinder håndværkere med værktøj i et landsdækkende netværk af værktøjsforvaltere og transportører. Med Nethires IT-løsning kobles flere udlejere på den samme platform, som giver håndværksvirksomheden overblik over al det værktøj, det er muligt at leje. Derudover har Nethire også sørget for et bemandet Call Center, der kan hjælper medlemmerne i Nethire, hvis de har spørgsmål. Se video fra dagen i Vejle her.

http://https://www.youtube.com/watch?v=_4MyU-53GMQ

Kontakt:
Johnny Noisen, CEO Nethire
Mail: Johnny@nethire.dk
Tlf.: +45 24 35 40 03

Christian Birch, Head of Marketing and Communations Nethire
Mail: Birch@nethire.dk
Tlf: +45 42 20 96 69