Skip to the content

Fra Pro til Web – Et fremtidssikret udlejningssystem

Hos NetHire har vi de 2 sidste år arbejdet på at gøre NetHire klar til fremtiden – en altid opdateret fremtid, hvor du kan logge på overalt og fra alle enheder.

Men udover øget brugervenlighed og tilgængelighed gemmer NetHire web også på et på mærkbare opgraderinger fra NetHire Pro, som kommer brugere og virksomheder til gode. Her gennemgår vi de fire største opgraderinger, som bliver indført med NetHire Web.

Mobile Manager
Mobile Manager er NetHires app til smartphones og er udlejerens genvej til systemet, når han ikke er tæt på computeren. Med Mobile Manager kan han hurtigt plukke, udlevere, returmelde og fotodokumentere standen på maskiner og værktøj.

Med Mobile Managers fotodokumentation er der altid styr på, hvilken stand værktøjet er udleveret i – og udlejeren kan hurtigt få afsluttet en opgave og begynde på en ny, uden først at skulle forbi computeren. Det betyder, at han kan koncentrere sig om sine opgaver og blive hurtigere færdig.

Adaptive Pricing gør prisforhandlingen smidig og automatisk
Med Adaptive Pricing slået til bliver prisen pr. dag automatisk billigere, jo længere kunden beholder varen. På den måde er han sikret, at han ikke betaler for meget, selvom han skal bruge værktøjet længere.

Adaptive Pricing er et nemt og brugervenligt alternativ, som sikrer, at I slipper for at skulle forhandle. Kunderne får altid en fair pris – og I slipper for diskussionen, hvis kunden i butikken pludselig på bagkant forlanger ekstra rabat, fordi han har beholdt værktøjet længere end først planlagt. Det lægger også en dæmper på diskussioner om, hvad der blev aftalt ved udlevering og gør arbejdet bag disken nemt og hurtigt.

Adaptive Pricing passer perfekt til virksomheder, der både driver almindelig salgsvirksomhed og udlejning, fordi den standardiserer processerne og letter den del af udlejningen, som kan give flest problemer.

Flydende lokationer
Med flydende lokationer, kan værktøj, som er blevet lejet ud fra ét udlejningskontor, afleveres og returmeldes på et andet, så længe begge er i samme koncern.

Det gør det nemmere for kunden, at han kan aflevere værktøjet på lokationen tættest på ham – og da værktøjet samtidig flytter lokation, betyder det også, at I slipper for at transportere værktøj frem og tilbage mellem lokationer, når det ikke er nødvendigt.

Altid opdateret
Den sidste og måske vigtigste opgradering er, at brugere af NetHire Web nu automatisk altid har den seneste opdatering af NetHire tilgængelig. Og fordi du tilgår systemet via din browser, slipper du for at skulle installere noget som helst.

Med dit abonnement får du altså automatisk de seneste brugerfordele – uden at skulle røre en finger eller betale en rød øre ekstra for det.