Skip to the content

NetHire giver dig smart udlejningsapp til udlejning af værktøj

Udviklet af udlejere - til udlejere

NetHire er udviklet af Garant Udlejning for at matche kravene fra en travl hverdag i materiel-udlejningsbranchen. Derfor er det også udlejere, der er med til at udvikle og forbedre systemet hver eneste dag og tager telefonen, når du ringer ind med spørgsmål. På den måde sikrer vi, at du får det bedst mulige system og support til dit udlejningssystem.

NetHire omfavner hele udlejningsprocessen – fra booking og billedregistrering af skader til service, reparation og transport. Alt sammen i et system, designet af udlejere til udlejere.

Support fra andre udlejere

Når du ringer til NetHires supportlinje, er det andre udlejere der tager røret. NetHire har et tæt samarbejde med Garant Udlejning, som hver eneste dag både bruger og er med til at videreudvikle NetHire-systemet, så det matcher den hektiske hverdag i en udlejningsforretning.

Derfor får du også en supporter i røret, der ikke bare ved, hvordan systemet fungerer, men som også kan sætte sig ind i de problemstillinger, der opstår i udlejningsbranchen.

"Deres know-how indenfor deres felt er unik"

”I modsætning til andre it-virksomheder kommer NetHire rent faktisk fra den branche, de sælger til. Det gør en stor forskel, at vi har en partner, der kender vigtigheden af at få hverdagen til at fungere i en udlejningsforretning. Deres know-how indenfor deres felt er unik. Det ville ingen anden it-leverandør kunne præstere, selv hvis de ville."
- Carsten Ludvig, Administrerende direktør i Johannes Fog

Indbygget transportmodul

Når I styrer jeres udlejning gennem NetHire, kan I booke transport direkte i systemet, enten gennem jeres egne løsninger eller NetHires samarbejdspartnere, som kan bringe varer ud på ned til en time.

Transportmodulet betyder, at I altid ved, hvor værktøjet er, ligemeget om det er jer, kunden eller en transportør, der har det. Det betyder også, at I har alle udgifter samlet i en løsning, som I automatisk kan trække ud til jeres ERP-system, når I skal fakturere kunden.

Udlejning af værktøj med NetHire - vi har et nemt og smart udlejningssystem

Mobilt IT-system designet til udlejning

En udlejer sidder sjældent stille. Værktøjet skal plukkes, udleveres og modtages alt imens telefonen ringer, og udlejeren ikke er ved skærmen. Derfor har NetHire udviklet Mobile Manager, så udlejeren nemt kan have sit system med på farten og på pladsen.

  • Plukke-funktion: Pluk den lettest tilgængelige varer og læg den direkte på lejeaftalen
  • Returmelding: Tag imod varen direkte på pladsen og læg udgifter til rengøring og reperationer på, imens I gennemgår maskinen med kunden.
  • Billed-funktion: Skader og buler kan være baggrunden for store diskussioner. Med billedfunktionen kan du sammen med kunden affotografere maskinen ved udlevering, så der ikke er tvivl.
  • Service-funktion: Registrer udført service-eftersyn og læg værktøjet klar til udlejning.

Få flere varer på de digitale hylder

Som udlejer i NetHire-netværket kan du åbne op for NetHires værktøjs-delesky. Det betyder, at du får muligeden for at booke og leje andre NetHire-udlejeres varer ud og få det leveret direkte til dine kunder. På den måde får du ikke bare adgang til mere grej, men også maskiner og værktøjer i alle dele af landet.

Når du booker andres varer med levering, beholder du det gode kundeforhold - og det er dit navn, der står på fakturaen. På samme måde lejer andre dine varer ud for dig, og tjener penge til dig.

"Med NetHire har vi det fulde overblik"

"Med NetHire har vi det fulde overblik over alt vores materiel, ligegyldigt hvor det fysisk befinder sig. Vores kunder oplever, at vi er mere professionelle med dokumentation, og at vi udfører service på en konsekvent måde. Det gør vores hverdag lettere, fordi systemet understøtter vores arbejdsgang, så vi hurtigt og nemt kan få udlejningsordrer igennem systemet.”
- Gudmundur Ægisson, udlejningschef i STARK

Baseret på Microsoft teknologi

NetHire er baseret på Microsoft-teknologi og bliver hosted i Azure. Med NetHires webservices integreres systemet nemt til langt de fleste ERP-systemer, deriblandt Dynamics NAV og AX, Movex, M3 og Aspect4.


NetHire fungerer desuden i en webclient, der løbende bliver opdateret. I har altså altid den seneste version af NetHire og slipper for besværlige og dyre opdaterings-processer.

Udviklet til DRA-standard

NetHire er udviklet specifikt til at håndtere kravene stillet af Danish Rental Association.

Derfor ved du, at du lever op til branchens højeste standarder for dokumentation og kvalitet, når du bruger NetHire.

Med 15.000 mastervarer kommer I hurtigt i gang

NetHire er skabt af udlejere – derfor får I et system, hvor rigtig meget af det værktøj I udlejer allerede er oprettet. På den måde slipper I for en besværlig og ressourcetung opstartsfase og kan hurtigt komme i gang med at høste fordelene af jeres investering.

NetHire er en cloudbaseret it-løsning baseret på Microsoft teknologi – det betyder, at I altid har en opdateret version af systemet, som kan tilgås på alle platforme. Samtidig kan NetHire integreres til en lang række ERP- og faktureringssystemer som Dynamics NAV- og AX, MOVEX, ASPECT4.

Udvid kundekredsen - uden at røre en finger

NetHire er ikke bare et system til udlejning af materiel - vi har også udviklet et materielstyringssystem til større entreprenør- installations-, og byggevirksomheder, som hænger sammen gennem NetHires delesky. Det vil sige, at ansatte i virksomheder, der bruger NetHire Materielstyring også får adgang til at booke lejeværktøjer med levering, hvis de ikke selv har værktøjet liggende på hylderne.

Hvis I vælger at blive en del af NetHire-skyen vil I derfor kunne modtage ordrer fra både materielstyringskunder og andre samarbejdspartnere, som booker jeres værktøjer direkte i deres eget system. Orden ender automatisk i jeres indbakke, præcis som en almindelig lejeordre - det eneste I skal gøre, er at gøre den klar til afgang - resten klarer vi.

Det vil sige, at I modtager ordrer, uden selv at skulle røre en finger.

Supplér mavefornemmelsen med fakta

Med NetHire får du fuld adgang til dine data og kan få dem eksporteret til PowerBI, der giver jer et databaseret overblik over hele virksomhedens materielpark og indsigt helt ned på det enkelte objekt. På sigt vil I også kunne tilkøbe et særligt PowerBI-modul og få det implementeret i jeres NetHire-løsning.

I korte træk betyder det, at du blandt andet får indblik i:

  • Belægningsgrader på varekategorier, specifikke produkter og helt ned på den enkelte maskine.
  • Trends i din udlejning – hvornår lejer I mest ud? Og hvilke varer?
  • Kundeindsigt: Har I kunder, der lejer specifikke produkter – eller er stoppet?
  • Gant-kort: Er der varer, som aldrig bliver lejet ud? Eller lejer I aldrig alle maskiner ud i samme periode?

På den måde kan du se præcis hvad du lejer ud hvornår, og om det kan betale sig at købe ind eller sælge værktøjer og maskiner, så det bedre matcher efterspørgslen.

Vil vide mere om NetHire?

Vil du gerne høre mere om mulighederne for at styre jeres værktøj med NetHire Materielstyring?

Kontakt os og hør mere.