Skip to the content

Nem værktøjsudlejning med NetHire

NetHire er materieludlejerens udlejningssystem. NetHire omfavner hele udlejningsprocessen – fra booking og billedregistrering af skader til service, reparation og transport. Alt sammen i et system, designet af udlejere til udlejere.

NetHire giver dig smart udlejningsapp til udlejning af værktøj

Udviklet af udlejere

NetHire er udviklet af Garant Udlejning for at matche kravene fra en travl hverdag i materiel-udlejningsbranchen. Derfor er det også udlejere, der er med til at udvikle og forbedre systemet hver eneste dag og tager telefonen, når du ringer ind med spørgsmål. På den måde sikrer vi, at du får det bedst mulige system og support til dit udlejningssystem.

NetHires delesky - ekstra lejeaftaler & et utømmeligt lager

Når du bruger NetHire som udlejningssystem, har du også muligheden for at åbne din virksomhed op for NetHires deleøkonomiske platform.

Det betyder, at du får adgang til hele NetHire-netværkets materielpark, som du kan booke med levering til din kunde. Dermed løber du aldrig tør for værktøj, og du kan altid hjælpe din kune - også når det er varer, du ikke selv har på hylden.

Med NetHires materielsky kan du desuden gøre det muligt for andre udlejere at booke værktøj hos dig. Dermed får du ekstra lejeaftaler på dit værktøj og dine maskiner uden selv at skulle gøre andet end at udlevere værktøjet til chaufføren.

Drop mavefornemmelsen - få fakta

I en verden, hvor alt bevæger sig hurtigere, bliver man nødt til at få fakta på bordet, hvis man vil drive en effektiv forretning, der matcher kundernes behov. Derfor tilbyder NetHire et Microsoft Power BI-setup, der giver jer et databaseret overblik over hele virksomhedens materielpark og indsigt helt ned på det enkelte objekt.

I korte træk betyder det, at du blandt andet får indblik i:

  • Belægningsgrader på varekategorier, specifikke produkter og helt ned på den enkelte maskine.
  • Trends i din udlejning – hvornår lejer I mest ud? Og hvilke varer?
  • Kundeindsigt: Har I kunder, der lejer specifikke produkter – eller er stoppet?
  • Gant-kort: Er der varer, som aldrig bliver lejet ud? Eller lejer I aldrig alle maskiner ud i samme periode?

På den måde kan du se præcis hvad du lejer ud hvornår, og om det kan betale sig at købe ind eller sælge værktøjer og maskiner, så det bedre matcher efterspørgslen.

Udlejning af værktøj med NetHire - vi har et nemt og smart udlejningssystem

En udlejer sidder sjældent stille. Værktøjet skal plukkes, udleveres og modtages alt imens telefonen ringer, og udlejeren ikke er ved skærmen. Derfor har NetHire udviklet Udlejningsappen, så udlejeren nemt kan have sit system med på farten og på pladsen.

  • Plukke-funktion: Du behøver ikke længere lede efter varen. Skift nem varen ud med den bedst tilgængelige uden at andre alt i systemet.
  • Returmelding: Udlejer kan nemt tage imod varen direkte på pladsen og sende faktura til kunden via email. Kom hurtigt videre med de andre opgaver!
  • Billed-funktion: Skader og buler kan til tider være baggrunden for store diskussioner. For var skaden der allerede, da kunden fik varen udleveret? Med billedfunktion kan du sammen med kunden affotografere maskinen ved udlevering, så der ikke er tvivl.
  • Service-funktion: Registrer hurtigt en maskine og send den til service. Med billedfunktionaliteten kan du fotografere problemet, så værkstedet ikke skal lede efter problemet.

Hurtigt fra start

Med NetHire kommer du hurtigt i gang.

I modsætning til andre systemer, kommer NetHire nemlig med mere end 15.000 prædefinerede varer, så du i mange tilfælde helt slipper for det omfattende tastearbejde. Du påsætter en QR-kode på dit grej, scanner den med smartphonen og vælger varen – så er dit produkt lagret i systemet og klar til udlejning.

Kontakt os med det samme, hvis du er interesseret i at høre mere!