Skip to the content

NetHire giver dig smart udlejningsapp til udlejning af værktøj

Udviklet af udlejere - til udlejere

NetHire er udviklet af Garant Udlejning for at matche kravene fra en travl hverdag i materiel-udlejningsbranchen. Derfor er det også udlejere, der er med til at udvikle og forbedre systemet hver eneste dag og tager telefonen, når du ringer ind med spørgsmål. På den måde sikrer vi, at du får det bedst mulige system og support til dit udlejningssystem.

NetHire omfavner hele udlejningsprocessen – fra booking og billedregistrering af skader til service, reparation og transport. Alt sammen i et system, designet af udlejere til udlejere.

Supplér mavefornemmelsen med fakta

NetHire tilbyder et Microsoft Power BI-setup, der giver jer et databaseret overblik over hele virksomhedens materielpark og indsigt helt ned på det enkelte objekt.

I korte træk betyder det, at du blandt andet får indblik i:

  • Belægningsgrader på varekategorier, specifikke produkter og helt ned på den enkelte maskine.
  • Trends i din udlejning – hvornår lejer I mest ud? Og hvilke varer?
  • Kundeindsigt: Har I kunder, der lejer specifikke produkter – eller er stoppet?
  • Gant-kort: Er der varer, som aldrig bliver lejet ud? Eller lejer I aldrig alle maskiner ud i samme periode?

På den måde kan du se præcis hvad du lejer ud hvornår, og om det kan betale sig at købe ind eller sælge værktøjer og maskiner, så det bedre matcher efterspørgslen.

Udlejning af værktøj med NetHire - vi har et nemt og smart udlejningssystem

Mobilt IT-system designet til udlejning

En udlejer sidder sjældent stille. Værktøjet skal plukkes, udleveres og modtages alt imens telefonen ringer, og udlejeren ikke er ved skærmen. Derfor har NetHire udviklet Udlejningsappen, så udlejeren nemt kan have sit system med på farten og på pladsen.

  • Plukke-funktion: Du behøver ikke længere lede efter varen. Skift nem varen ud med den bedst tilgængelige uden at andre alt i systemet.
  • Returmelding: Udlejer kan nemt tage imod varen direkte på pladsen og sende faktura til kunden via email. Kom hurtigt videre med de andre opgaver!
  • Billed-funktion: Skader og buler kan til tider være baggrunden for store diskussioner. For var skaden der allerede, da kunden fik varen udleveret? Med billedfunktion kan du sammen med kunden affotografere maskinen ved udlevering, så der ikke er tvivl.
  • Service-funktion: Registrer hurtigt en maskine og send den til service. Med billedfunktionaliteten kan du fotografere problemet, så værkstedet ikke skal lede efter problemet.

Med 15.000 mastervarer kommer I hurtigt i gang

NetHire er skabt af udlejere – derfor får I et system, hvor rigtig meget af det værktøj I udlejer allerede er oprettet. På den måde slipper I for en besværlig og ressourcetung opstartsfase og kan hurtigt komme i gang med at høste fordelene af jeres investering.

NetHire er en cloudbaseret it-løsning baseret på Microsoft teknologi – det betyder, at I altid har en opdateret version af systemet, som kan tilgås på alle platforme. Samtidig kan NetHire integreres til en lang række ERP- og faktureringssystemer som Dynamics NAV- og AX, MOVEX, ASPECT4.

Få flere varer på de digitale hylder

Som udlejer i NetHire-netværket kan du åbne op for NetHires værktøjs-delesky. Det betyder, at du får muligeden for at booke og leje andre NetHire-udlejeres varer ud og få det leveret direkte til dine kunder. På den måde får du ikke bare adgang til mere grej, men også maskiner og værktøjer i alle dele af landet.

Når du booker andres varer med levering, beholder du det gode kundeforhold - og det er dit navn, der står på fakturaen. På samme måde lejer andre dine varer ud for dig, og tjener penge til dig.

Udvid kundekredsen - uden at røre en finger

Hvis I vælger at blive en del af NetHire-skyen, får kunder og samarbejdspartnere mulighed for at booke jeres værktøj fra deres eget system. Orden automatisk ind i jeres indbakke - og det sker mange gange om dagen. NetHire har nemlig indgået partnerskaber med nogle af landets største entreprenør- installations-, og grossistvirksomheder, som dagligt booker værktøjer med levering gennem NetHire.

Det vil sige, at I modtager ordrer, uden selv at skulle røre en finger.