Skip to the content

Danmarks største værktøjsnetværk

NetHire er Danmarks største delesky for professionelle fagfolk. NetHire er ikke bare en dele-løsning - det er en full-service platform, der sikrer at fagfolk får serviceret og forsikret værktøj leveret der, hvor de har brug for det.

Det betyder at dit værktøj bliver eksponeret for håndværkere og installatører i hele landet, som kan leje det og få det leveret og afhentet direkte på byggepladsen. På den måde sikrer vi, at du får den bedste belægningsgrad, hvis du lejer dit værktøj ud gennem NetHire.

NetHire er desuden den eneste platform, som garanterer at værktøjet altid er serviceret og kalibreret, når det bliver lejet ud - og alle lejeaftaler er dækket af NetHires forsikrings- og lejebetingelser.

Værktøj skal ikke ligge og samle støv på hylderne

NetHires kunder består af 2 typer af virksomheder: Udlejere af værktøj og maskiner og virksomheder i bygge- installations og håndværksbranchen. Gennem NetHires delesky åbner vi op for, at NetHires brugere ikke bare kan booke deres eget grej, men også kan booke værktøjer fra udlejere eller andre konkolleger. På den måde sikrer, at værktøj, der ellers ligger stille på lageret og samler støv kommer ud og tjener penge til ejeren af værktøjet.

Til gengæld får brugeren serviceret og vedligeholdt værktøj bragt direkte til der, hvor han skal bruge det. På den måde kan han højne produktiviteten og slipper for at købe dyre specialværktøjer, som han måske kun skal bruge et par gange om året. Det synes vi giver mening.

Udbringning øger produktiviteten

66% af håndværkerens hverdag går med spildtid. En stor del er "nødvendigt spild", som oprydning og klargøring - men en stor den af tiden går også i firmabilen, frem og tilbage mellem grossist, lager, udlejer og plads.

Når du booker værktøj med NetHire bringer vi det ud, hvor du står og henter det igen. Det betyder, at du og dine kolleger slipper for at agere chauffør og kan fokusere på at løse opgaven i stedet. På den måde kan du højne produktiviteten uden at løbe hurtigere. Og det er godt både for bundlinjen og for planlægningen af arbejdsdagen.

 

Serviceret og kaliberet værktøj

Værktøj, der er en del af NetHire-skyen, bliver automatisk indkaldt til lovpligtig service. Både Materielstyrings- og udlejningsløsningen lever op til Materielsektionsens DRA-standarder, og derfor er du sikker på, at værktøjet er korrekt serviceret, når du bestiller det fra NetHire.

Skulle uheldet være ude, har du dokumentationen i orden, så du er sikker på, at du har dit på det rene.

Du arbejder, vi klarer resten

Når du lejer gennem NetHire, skal du kun fokusere på en ting: At bruge værktøjet. Resten ordner NetHire.

Alt værktøj er automatisk dækket af NetHires eller deres forvalteres lejeforsikring - og vi bringer ud og henter igen i hele landet, så du ikke skal køre frem og tilbage mellem udlejer og byggeplads. Du slipper også for at vedligeholde og servicere værktøj - vi ordner det hele, så du kan koncentrere dig om at yde den bedst mulige indsats hos din kunde.

Mindre værktøj, Mindre CO2

Når vi udnytter værktøjerne bedre, køber vi færre af dem - og i stedet for, at værktøjerne ruster op og forsvinder på pladser og i bunden af firmabiler, bliver det, vi bruger, serviceret, vedligeholdt og kun udskiftet, når det gamle har udtjent sin værnepligt.

Når samtlige håndværkere ikke har brug for ”en af hver”, sparer vi på det samlede CO2-udslip - og med levering og afhentning på pladsen, sparer virksomhederne både kilometer og diesel på transport til og fra lager, udlejere og grossister.

Vil vide mere om NetHire?

Vil du gerne høre mere om NetHire-deleskyen?

Kontakt os og hør mere.