Skip to the content

Materielstyring

NetHire er materielstyringssystemet til virksomheder i byggeriet, der gerne vil give håndværkeren en mere produktiv hverdag og nedsætte mængden af værktøjsindkøb.

Med det fulde overblik og muligheden for at booke værktøj med levering direkte på sin smartphone, kan medarbejderen blive på arbejdspladsen, imens andre henter og bringer det rigtige grej ud til ham. På den måde slipper han for dagligt at spilde timevis på at lede og køre efter værktøj.

Materielstyring med NetHire - hold styr på værktøjet

Håndværkere har op imod 66% spildtid på en arbejdsdag

En undersøgelse fra Aarhus universitet og forskningsprojektet Revalue viser, at op imod 2/3 af en håndværkers arbejdsdag er spildtid. En stor del af tiden går med at hente, bringe og lede efter værktøj og maskiner.

Med NetHire på mobilen kan medarbejderen hurtigt finde det rigtige værktøj, se om det er ledigt og booke det, eller se, hvem der har det og kontakte ham. Når medarbejderen har booket værktøjet, bliver der sendt en besked afsted til lageret og transporten bliver arrangeret. Det betyder, at han kan vende tilbage til sin arbejdsopgaver og fokusere på det, der gør en forskel: At udføre et stykke arbejde for kunden.

Eget og lejet værktøj på én platform

Det er sjældent, at en virksomhed har alt det nødvendige værktøj til alle tænkelige situationer liggende på egne hylder – og hvis de har, er det endnu sjældnere, at det viser sig at være en profitskabende investering. Når svendene skal leje koster det dog ofte tid og penge, når der skal både skal ringes rundt til udlejere og køres frem og tilbage.

Ikke med NetHire. Her booker dine medarbejdere lejegrej i samme system, som de booker jeres eget. Værktøjet bliver pakket og leveret direkte til arbejdspladsen – og afhentet når I er færdige med at bruge det.

Få det fulde overblik over medarbejdernes værktøjsforbrug

Når dine medarbejdere anvender NetHire, booker de både eget og lejemateriel igennem deres app. Det betyder, at du får det fulde billede af medarbejdernes værktøjsforbrug. På den måde ved du præcis hvad et projekt har kostet dig i værktøj – lige meget om det er dit eller det er lejet ind.

Når dine medarbejdere booker værktøj på et sagsnummer, kan du se præcis hvor længe værktøjet har været i brug og hvem der har brugt det. Det betyder desuden, at du kan fakturere din kunde for både leje og forbrug på egne specialværktøjer og dokumentere det overfor ham.

Har I brug for hjælp til håndtering og styring af værktøj? Vi klarer jeres materielstyring

Intern udlejning sørger for, at værktøjet kommer hjem

Det kan være ligemeget at have styr på værktøjet, hvis I kun finder ud af, at det er ude hele tiden og aldrig kommer hjem. Derfor er NetHire designet til at oprette interne udlejninger. Her kan I lægge daglig kost på udlånet af jeres værktøj.

Kosten bestemmes typisk ud fra omkostningerne til service, forventede reparationer og nyanskaffelser og kan indsættes på en konto tiltænkt samme formål. På den måde sikrer I, at budgettet ikke vælter, hvis flere nyanskaffelser og dyre reparationer pludselig falder sammen.

Intern udlejning betyder for de fleste, at de går fra spørgsmålet ”har vi værktøj nok” til ”har vi lagerhylder nok”. For når der pludselig er en konsekvens ved ikke at aflevere grej tilbage, så får lagerfolkene travlt.

Udskift mavefornemmelser med fakta

Har I brug for at købe mere værktøj? Eller kan det bedre betale sig at leje for en periode? Det kan være svært at overskue, når man knap ved, hvilke maskiner og værktøjer man i forvejen har. Med NetHire får du ikke bare overblik over dine værktøjer. Du ved præcis hvornår de bliver brugt og kan se, om alle værktøjer er i brug på samme tid – og hvor længe.

På den måde ved du, om I virkelig har brug for flere værktøjer, eller det er et spørgsmål om at flytte dem fysisk fra en lokation til en anden. Du kan også se i hvor lange perioder I har brug for ekstra grej og få konkrete tal på, om det kan betale sig at leje i stedet.

Samlingen af eget og lejeværktøjer på en platform giver jer det komplette overblik over virksomhedens værktøjsforbrug, så du kan se præcis hvornår I bruger hvilke værktøjer og maskiner, lige meget hvordan I anskaffer dem.

Lev op til service- og kalibreringskrav

De fleste virksomheder vil helst ikke tale om det – men mange ved det udmærket godt: Byggeriet har et problem med service og vedligehold af værktøj. Alt for ofte ligger værktøj flere år i firmabilen uden af blive ordentligt serviceret. Er uheldet ude kan det i sidste ende betyde, at man ender alene med regningen i store erstatningssager. Forsikringsselskabet betaler nemlig ikke, hvis der ikke er styr på vedligeholdelsen af værktøj.

Med NetHire har du det fulde overblik og værktøj bliver automatisk indkaldt til service, så du er sikker på at leve op til alle lovkrav. Samtidig kan du let printe en oversigt ud, så du overfor forsikringsselskaber og myndighederne kan dokumentere, at I har styr på jeres værktøj.

Kom hurtigt i gang

Med NetHire kommer du hurtigt i gang. I modsætning til andre systemer kommer NetHire nemlig med mere end 15.000 prædefinerede produkter, så du i mange tilfælde helt slipper for det omfattende tastearbejde. Du påsætter en QR-kode på dit grej, scanner den med smartphonen og vælger værktøjet i Mastervarer-oversigten – så er dit produkt lagret i systemet og klar til udlejning.

Kontakt os med det samme, hvis du er interesseret i at vide mere!