Skip to the content

Marketingkoordinator til Garant Udlejning og NetHire

Har du et par år under karrierebæltet og lyst til at prøve kræfter med ansvaret for markedsføringen af 2 mindre virksomheder?
Navigerer du hjemmevant i diverse digitale discipliner, som CMS, SoMe og Adobe-pakken?
Og kan du producere content til både sociale medier og markedsføringsmaterialer?

Så er du måske NetHire og Garant Udlejnings nye marketingkoordinator.

NetHire og Garant Udlejning er to virksomheder i samme koncern – den ene, NetHire, sælger IT til virksomheder i byggeriet. Den anden, Garant Udlejning, lejer værktøj og maskiner ud til håndværkere. Derfor kræver det, at du er i stand til at kommunikere med to vidt forskellige målgrupper: Jakkesættene på direktionsgangen og drengene på byggepladsen.

Hovedsageligt kommer dine opgaver til at bestå i at styre og producere indhold til begge virksomheders digitale tilstedeværelse på websites og SoMe. Derudover er der løbende produktion af diverse salgs- og marketingmaterialer, så som kataloger, one-pagers og instruktionsvideoer til vores værktøj og maskiner.

Den ideelle kandidat, har erfaring med:
- CMS-systemer (Umbraco og WordPress)
- SoMe (opslag, sponsering, annoncering)
- Contentproduktion på tværs af discipliner og medier (tekst/foto/video/grafik/animation til både hjemmesider, SoMe og salgsmateriale)
- Produktion af kataloger
- Erfaren bruger af Adobe-pakken (Illustrator, Photoshop, Indesign, After Effects, Animator)
- Video-produktion af forskellig art – fra instruktionsvideoer til SoMe-indhold.

…men – vi ved godt, at du nok ikke kan det hele. I hvert fald ikke endnu. Derfor er det vigtigste karaktertræk, at du er typen, der har lyst til at lære alle disciplinerne at kende. Ham eller hende, der siger ”det har jeg aldrig prøvet, så det kan jeg helt sikkert (næsten, måske... Jeg googler lige!)” når kolleger pludselig kommer med en opgave, du ikke har løst før.

Du elsker at sætte dig ind i nye systemer og processer – og er hjemmevant nok i diverse digitale systemer til, at du kan oplære dig selv, i at bruge de du ikke allerede kender. Til gengæld er der fuld forståelse for, at du ikke lige rammer den i røven i første forsøg – det gør vi andre nemlig heller ikke.

Hvad får du til gengæld?
Du kommer ind i en lille virksomhed, hvor vi elsker at afprøve nye koncepter og ideer og er kendt for at lave den type kampagner, der får konkurrenterne til at tænke ”gid det var os, der havde fået den ide”. Du får mulighed for at bygge videre på 2 brands, der er kendt for alt andet end konservativ afdæmpethed, men hylder den skæve vinkel og den sjove ide.

Du får en gruppe af kolleger, der helt generelt intet ved om marketing, men som til gengæld er fantastiske på hvert deres område og gør deres bedste for, at alle får en god og sjov arbejdsdag.

Og så får du masser af frihed til at udfolde dine ideer og indflydelse på, hvordan virksomhederne bliver fremstillet udadtil.

Det praktiske:
Stillingen besættes, når den rigtige kandidat er fundet – så send din ansøgning så snart, det er muligt.
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med mulighed for fleksible mødetider.
Løn aftales efter kvalifikationer.

Send din ansøgning til:
Meyer@garant.dk

Eller ring til administrerende direktør, Steffen Meyer, og hør mere om stillingen:
+45 24 61 03 97

This is a promo pod

Pods can be used to help promote important information and direct site visitors to additional information.

Umbraco, the most powerful and flexible CMS I have ever used.

Marc Love, Web Developer

NetHire

her bor vi 26

2626 Herborvi

Email. mail@nethire.dk

Outro Strip

Mauris ante augue, fringilla non accumsan at, imperdiet vel ipsum. Nunc hendrerit, felis nec hendrerit varius, lacus leo euismod mi, a pulvinar sapien libero.