Skip to the content

Kontakt ham der tang

Hey - vil du kontakte Tang? Det vil du da.

Feltet "Fornavn" er påkrævet
Feltet "Efternavn" er påkrævet
Indtast venligst en gyldig Email-adresse

Hvem er NetHire?

Her får du et overblik over vores ansatte

Steffen Meyer

eeeeeeeeeeeeeeeeeee

Administrerende direktør
Steffen Meyer

Steffen er uddannet produktionsingeniør, men begyndte allerede i 1985 at sælge Hewlett-Packard-harddiske på størrelse med vaskemaskiner. Med sine utrolige 404 megabyte var det en ren foræring til de kun 100.000 kroner, man måtte give per styk for sådan en i de dage. Siden dengang har it-branchen flyttet sig en hel del – og Steffen er fulgt med, blandt andet som salgsdirektør og CEO i en række danske og internationale it-virksomheder. Udover at være direktør i selskabet bag NetHire, står Steffen også for ledelsen i Garant Udlejning og er professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

E-mail: meyer@nethire.dk

Johnny Noisen
Udviklingsdirektør
Johnny Noisen

Johnny er uddannet produktionsingeniør fra Københavns Teknikum, men har de sidste 29 år udviklet it-systemer til byggeriet og udlejningsbranchen og sideløbende drevet Garant Udlejning. Allerede i 1990 så han lyset i internettet og begyndte som den første i landet at leje ud digitalt – problemet var blot, at alle andre først så det samme lys 15 år senere. Nu er teknologien heldigvis modnet til at matche Johnnys vision, og derfor har han nu dedikeret al sin tid til at realisere den ide, han fik for næsten 30 år siden.

 

E-mail: noisen@nethire.dk

Vibeke Sørensen
Økonomidirektør
Vibeke Sørensen

Vibeke er uddannet Merkonom og startede sin karriere ud med 8 år i Københavns politi, før hun endeligt overgav sig til sin skæbne som økonomisk overhoved i udlejningsbranchen. Vibekes tid hos den udøvende magt var dog på ingen måde spildt, da det gav hende den myndige fremtoning, der i 23 år har ageret modsvar til Johnnys glimrende, men ofte højt flyvende og ikke-altid-gratis IT-udviklingsideer. Udover at svinge politistokken over NetHire er Vibeke desuden også Økonomidirektør i Garant Udlejning.

 

E-mail: vibeke@nethire.dk

This is a promo pod

Pods can be used to help promote important information and direct site visitors to additional information.

Umbraco, the most powerful and flexible CMS I have ever used.

Marc Love, Web Developer

NetHire

her bor vi 26

2626 Herborvi

Email. mail@nethire.dk