Skip to the content

Leder du efter job i et IT-firma i rivende udvikling?

...så kan NetHire være den helt rigtige virksomhed for dig. Vi er en lille organisation med store ideer og større ambitioner.

Helt kort, så er vores mål at revolutionere måden, håndværkere bruger værktøj. Synes du, det lyder spændende? Så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere på nethire@nethire.dk

Læs også vores stillingsopslag herunder for mere information om, hvilke typer af medarbejdere vi søger lige nu.

Er du vores nye Implementerings- og projektleder?

Hos NetHire har vi masser at se til! Vi har nemlig lanceret en platform, som binder byggevirksomheder og udlejere sammen med det mål, at spare virksomhederne penge og gøre arbejdsdagen mere effektiv – og det er branchen i den grad med på!
Derfor leder vi nu efter en ny kollega til at hjælpe os med at implementere og supportere vores kunder, når de investerer i NetHire som en forretningskritisk del af deres IT-setup.

Personen vi leder efter befinder sig rigtig godt i rollen som ”mellemled” mellem it-nørder og den faglige håndværker, der ikke har tid til at sidde foran en skærm i løbet af arbejdsdagen. Du bliver vores ansigt ud mod kunden, og derfor er det vigtigt, at du møder dem med et smil og er klar til at sætte dig ind i og løse deres problemer i den praktiske virkelighed, de befinder sig i.

Hvad er målet?

Formålet med NetHire er, at gøre håndværkerens arbejdsdag mere produktiv – ikke ved, at han skal løbe stærkere, men ved at fjerne unødvendige vaner og gamle arbejdsgange og erstatte dem med digitale processer. Mere specifikt er formålet med din stilling er at være en del af den leveranceafdeling, der sikrer, at kunderne oplever en smidig og relativt problemfri overgang fra det, de har gjort i 20 år, til en digital arbejdsgang (ja, vi indrømmer gerne, at det til tider er lidt af en udfordring). Afdelingen er hele tiden under udvikling og vi forventer at vækste enormt de kommende år – derfor skal du kunne se dig selv som en central byggesten i en organisation med vokseværk (og de ømme led, det engang imellem giver) – og eventuelt med ambitioner om lederansvar på den lidt længere bane.

Så hvad skal du lave?

Som sagt skal vores nye kollega implementere og supportere vores IT-system NetHire til udlejere og virksomheder i byggeriet. Men endnu vigtigere, så bliver du nøgleledet mellem kundernes behov og IT-udviklernes planlægning med henblik på at udvikle vores samarbejde med kunden. NetHire er stadig et ungt system. Derfor er der stadig masser af uforløst potentiale og gode ideer, vi ikke har fået – eller implementeret - endnu. Det betyder, at du kan være med til at forme fremtiden for virksomhedens applikationer og være med til at udvikle en lille IT-startup i eksplosiv vækst.

Hvordan bliver din hverdag?

Du bliver en del af i en hverdag, hvor opgaverne skifter fra dag til dag – både i kompleksitet, mængde og kundetype. Det kræver en evne til nogle gange at træffe hurtige beslutninger og arbejde med de værktøjer du nu engang har til rådighed – og ikke altid dem du i virkeligheden havde behov for (de er nemlig ofte lige ved at være færdige ovre i udviklingsafdelingen).
Nogle dage kommer du til at sidde hos kundernes IT-afdeling og hjælpe med teknisk implementering af NetHire op imod deres andre applikationer – og nogle gange kommer du til at tage telefonen, når brugeren har glemt sit password – og ofte kommer du til at gøre begge dele på cirka samtidigt.
Vi er en lille organisation, hvor direktionen hjælper med at tømme opvaskemaskinen og arbejdsdrengen kommer med ideer til IT-udviklingen. Derfor kommer du også til at tage dig af opgaver, som ikke altid ligger helt indenfor dit område. Til gengæld får du en gruppe af kollegaer, der gerne giver en hånd med den anden vej, så vi er sammen om at lykkes. Vi arbejder ikke med faste facitlister – for vi lærer, mens vi udvikler – og vi udvikler både os og systemet, hver eneste gang vi møder en ny udfordring. Til gengæld bliver du en del af den enhed, der skal opbygge (og kontinuerligt tilpasse) metoder og fremgangsmåder, så vi fortsætter fremad og hele tiden bliver bedre og mere produktive.

Hvad skal du kunne?

Som udgangspunkt forestiller vi os, at du kommer fra en baggrund som projektleder, og at du har arbejdet med projektledelsesværktøjer. Du er vant til ikke bare at implementere systemer, men også kontinuerligt at arbejde med og udvikle dine kunders kompetencer, så kundens brugere hele tiden bliver bedre – og så har du et godt grundlæggende kendskab til Microsofts systemer og teknologier.

Derudover forestiller vi os, at:

• Du er så velbevandret i brugen IT-systemer, at du ikke bare kan supportere brugere men også undervise dem fra bunden – selvfølgelig først når du selv kender systemet.
• Du har erfaring med presale og tilbudsudarbejdelse.
• Du har erfaring med udarbejdelse af kravspecifikationer og brugervejledninger.
• Du er forhandlingsvant.

Og så skader det bestemt ikke, hvis du kommer fra en praktisk baggrund. Vores brugere er håndværkere og salgspersonale i byggebranchen – derfor er det vigtigt, at du kan forstå jargonen og ved, hvilken vej en hammer vender.

Andet:

• Du er bosiddende i hovedstadsområdet
• Du har kørekort

Lyder det som dig? Så send din ansøgning til administrerende direktør, Steffen Meyer på meyer@nethire.dk