Skip to the content

Hvem er NetHire

NetHire er en IT-virksomhed, spiret direkte ud af den klassiske materieludlejningsvirksomhed, Garant Udlejning. Garant er specialiseret i korte udlejningsperioder af mindre specialværktøj, og derfor begyndte ejer Johnny Noisen allerede i 1989 at udvikle et it-system, der skulle håndtere de mange transaktioner, der dagligt kommer gennem telefonen, i butikken og online.

Det blev starten på en række forskellige udlejnings- og materielstyringsplatforme, der har skabt den erfaring og knowhow NetHire-platformen bygger på den dag i dag.

NetHire er ejet af samme selskab, som ejer Garant Udlejning, men er i dag sin egen, selvstændige it-virksomhed med en egen organisation. Dog stadig med en stærk tilknytning til der, hvor det hele startede: Udlejningsbranchen.

Hvem er NetHire?

Her får du et overblik over vores ansatte

Steffen Meyer
Administrerende direktør
Steffen Meyer

Steffen er uddannet produktionsingeniør, men begyndte allerede i 1985 at sælge Hewlett-Packard-harddiske på størrelse med vaskemaskiner. Med sine utrolige 404 megabyte var det en ren foræring til de kun 100.000 kroner, man måtte give per styk for sådan en i de dage. Siden dengang har it-branchen flyttet sig en hel del – og Steffen er fulgt med, blandt andet som salgsdirektør og CEO i en række danske og internationale it-virksomheder. Udover at være direktør i selskabet bag NetHire, står Steffen også for ledelsen i Garant Udlejning og er professionelt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

Johnny Noisen
Udviklingsdirektør
Johnny Noisen

Johnny er uddannet produktionsingeniør fra Københavns Teknikum, men har de sidste 29 år udviklet it-systemer til byggeriet og udlejningsbranchen og sideløbende drevet Garant Udlejning. Allerede i 1990 så han lyset i internettet og begyndte som den første i landet at leje ud digitalt – problemet var blot, at alle andre først så det samme lys 15 år senere. Nu er teknologien heldigvis modnet til at matche Johnnys vision, og derfor har han nu dedikeret al sin tid til at realisere den ide, han fik for næsten 30 år siden.


Vibeke Sørensen
Økonomidirektør
Vibeke Sørensen

Vibeke er uddannet Merkonom og startede sin karriere ud med 8 år i Københavns politi, før hun endeligt overgav sig til sin skæbne som økonomisk overhoved i udlejningsbranchen. Vibekes tid hos den udøvende magt var dog på ingen måde spildt, da det gav hende den myndige fremtoning, der i 23 år har ageret modsvar til Johnnys glimrende, men ofte højt flyvende og ikke-altid-gratis IT-udviklingsideer. Udover at svinge politistokken over NetHire er Vibeke desuden også Økonomidirektør i Garant Udlejning.


Morten Ligaard
Key Account Manager
Morten Ligaard

Morten startede sin karriere med et brag, da han varmede op for Kim Larsen og Kjukken på Blå Sommer i 1994. Siden da er det kun gået fremad, da han både har læst til bygningskonstruktør og i 15 år har beskæftiget sig med salg og service fra grossister som Poul Toft Simonsen, AO og Brødrene Dahl. Hos Brødrene Dahl slog han med NetHire som hjælpemiddel alle rekorder i udlejning og er derfor den perfekte mand til at rådgive kunder om, hvad de kan opnå med systemet. Morten er desuden bidt af en vanvittig racercykel og fik i 2017 cyklet 3984,8 km.

Mie Noisen
Delivery Manager
Mie Noisen

Mie står i spidsen for koordinering og udrulning af NetHires it-system hos de største udlejningsvirksomheder og entreprenører. Mie er uddannet produktionsingeniør og er bogstaveligt talt født ind i udlejningsbranchen, hvor hun også har en fortid som afdelingsleder. Derfor ved hun præcis, hvordan det er at sidde i den anden ende og bruge NetHire professionelt hver eneste dag.


 

Peter Christiansen
IT Manager
Peter Christiansen

Peter er uddannet it-ingeniør og er tosset med kage. Peter har det sidste årti arbejdet som ERP-konsulent og er i dag ansvarlig for, at data omsættes til værdifuld viden, så brugerne af NetHire kan optimere deres hverdag og værktøjsbrug. Peter er derudover NetHires ubestridte gaming-overhoved og bruger en del af sin fritid på at skyde sig igennem horder af uhumske internetkrigere.
Søren Tang
Marketingchef
Søren Tang

Søren er uddannet journalist og har en fortid i magasin- og avisbranchen. De sidste 4 år har Søren arbejdet med kommunikation og markedsføring indenfor it- og byggebranchen – en smule ironisk taget i betragtning, at han oprindeligt blev landsforvist fra Vestjylland for sine komplette mangel på håndværksmæssige færdigheder. Rygterne går dog på, at han skriver en fortræffelig dansk stil.

Ansvarlig Platform-mærkning

NetHire - ansvarlig deleøkonomi

NetHire er en del af den spirende platformsøkonomi, der gør op med de traditionelle måder at arbejde sammen på tværs af virksomheder og fag. Samtidig bakker op om den danske model, hvor både arbejdstager og arbejdsgiver står sammen om at skabe et levedygtigt arbejdsmarked for alle parter. Vi tror nemlig på, at platformsøkonomien er en vigtig grundsten på et arbejdsmarked, der i fremtiden ikke bare handler om at tjene penge, men også hvordan vi kan gøre det på den mest produktive og energibesparende måde - uden at presse medarbejdere eller miljøet unødvendigt.

Derfor er vi selvfølgelig medlem af Foreningen for Platformsøkonomi i Danmark (FPD) og er udnævnt som "Ansvarlig platform". Du kan læse mere om FPD her.

 

Bliv kontaktet

Feltet "Fornavn" er påkrævet
Feltet "Efternavn" er påkrævet
Indtast venligst en gyldig Email-adresse