Skip to the content

Hvorfor vælger virksomheder NetHire?

NetHire hjælper installatører, entreprenør- og håndværksvirksomheder med at højne medarbejdernes produktivitet, fjerne administrative flaskehalse og nedsætte omkostningerne til værktøj.

Ledere vælger typisk NetHire som virksomhedens materielstyringssystem, fordi:

  • De vil genvinde overblikket og kontrollen med deres værktøjsindkøb.
  • De vil øge produktiviteten/indtjeningen pr. medarbejder.
  • De vil øge konkurrenceevnen og effektivisere hverdagen.
  • De vil lette det administrative pres på kontor- og lagermedarbejdere.

Juul & Nielsen fik styr på materiellet med NetHire

Hos Juul & Nielsen hjalp NetHire med at nedsætte svind og give fuldt indblik i virksomhedens omkostninger på deres byggesager. Læs hvordan de i løbet af det første år med NetHire sparede op imod 1/3 på værktøjsindkøb og nedsatte deres transportudgifter med 15%

Flyt IT-systemet ud af kontoret

NetHire-appen er en central del af NetHire-systemet. Med den i hånden kan medarbejdere booke og administrere deres værktøj overalt, uden først at skulle have adgang til en computer eller kontakt med kontoret. Det betyder, at medarbejderne får det fulde indblik og kontrol med værktøjet, samt at kontorpersonalet slipper for at agere administrativt mellemled.

På kontoret kan de administrative medarbejdere og projektledere til gengæld få indblik i belægningsgrader, forbrugsmønstre og antallet af booket materiel på den enkelte opgave, så de fremadrettet kan optimere planlægningen af projekter.

Sæt en stopper for svind

Der er ingen pæn måde at sige det – mange virksomheder i byggeriet har problemer med svind. Om det er fordi medarbejdere er uforsigtige og glemmer værktøj, eller fordi de låner værktøj med hjem og ikke returnerer det, så er det en betydelig omkostning på budgettet, når værktøj forsvinder fra arbejdspladsen. Det er især et problem, der plager mellemstore og store virksomheder, som ikke registrerer hvem der har et givent stykke værktøj.

Med NetHire får du fuldt indblik i, hvem der har hvilket værktøj, og hvilken sag det bliver brugt på. Det betyder at du hurtigt kan følge op og lokalisere den rigtige medarbejder, der er ansvarlig for værktøjet.

Intern udlejning får værktøjet hjem

Hovedårsagen til at medarbejdere ikke afleverer værktøj tilbage på lageret er, at det ikke koster dem noget at beholde det. Derfor holder de ofte fast i værktøjet, selvom det i lange perioder ligger i bilen og samler støv.

Med intern udlejning i NetHire lægger vi en kost på udlånet af fællesværktøj. Prisen bestemmer I selv, men kan eksempelvis være bestemt af gennemsnitlige omkostninger til service og reparationer. Udgiften kan så viderefaktureres til kunden, som dermed også faktureres for brugen af specialværktøj.

Ved at pålægge det enkelte projekt en kost, motiverer I medarbejdere, som måles på projektets økonomi, til at aflevere værktøj tilbage til lageret, så det hurtigere kan bruges af andre medarbejdere. Samtidig får I dækket kosten til service og vedligehold.

Med 15.000 mastervarer kommer I hurtigt i gang

NetHire udspringer af udlejningsbranchen – derfor får I et system, hvor rigtig meget af det værktøj, I bruger i hverdagen allerede er oprettet. På den måde slipper I for en besværlig og ressourcetung opstartsfase og kan hurtigt komme i gang med at høste fordelene af jeres investering.

NetHire er en cloudbaseret it-løsning baseret på Microsoft teknologi – det betyder, at I altid har en opdateret version af systemet, som kan tilgås på alle platforme. Samtidig kan NetHire integreres til en lang række ERP- og faktureringssystemer som Dynamics NAV- og AX, MOVEX, ASPECT4.

Spar 30% på værktøjsindkøb

Med en reduktion af svind, et bedre overblik over virksomhedens værktøj og maskiner, samt hurtigere returnering af materiel til lageret, kan I udnytte jeres værktøj mere effektivt. Dermed nedsætter I også behovet for at købe nyt.

NetHire kan hjælpe jer med at reducere jeres værktøjsindkøb med op til 30% - og måske lige så vigtigt: Finde ud af, hvor meget I køber ind for, så I bliver bedre til at planlægge og fakturere jeres kunder for brug af specialværktøj.

Er NetHire det rigtige for jer? Tjek her

Hos NetHire vil vi gerne hjælpe virksomheder med at få styr på deres udstyr – men der er selvfølgelig også virksomheder, hvor en investering i NetHire enten er for omfattende eller ikke giver mening. Hvis du ikke kan genkende din virksomhed i mindst et af de tre punkter herunder, skal du måske genoverveje, om NetHire er det rigtige for jer.

Medmindre man har dyre maskiner, der ofte skifter hænder og bruges flere gange om ugen, er det som mindre virksomhed ofte nemmere at holde styr på fællesværktøjet. Det kan desuden det være besværligt at integrere NetHire til de billige eller gratis økonomi-systemer, som mange mindre virksomheder anvender – og dermed overføre data og fakturere kunder for brug af specialværktøj. Derfor vil I ikke kunne udnytte alle fordele ved NetHire.

Til gengæld kan det være, at I kan spare penge på at leje specialværktøj gennem NetHires landsdækkende udlejningsnetværk.

Hvis du ikke tilbyder dine medarbejdere smartphones, tablets eller computere, eller de ikke har adgang til dem i løbet af arbejdsdagen og de kun bruger en begrænset mængde fællesværktøj, kan det, at skulle booke værktøj i NetHire, blive en unødvendig administrativ proces.

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre mere om, hvordan virksomheder, der ikke bruger smartphones, anvender NetHire.

I har intet eller meget lidt fællesværktøj
Er jeres medarbejdere specialister, der altid har hele værktøjskassen med sig? Eller har I kun meget få fællesværktøjer, som deles mellem medarbejdere? Så er det måske ikke et materielstyringssystem, der står øverst på listen over vigtige it-investeringer.

I kan til gengæld overveje, om hver medarbejder i virkeligheden har brug for værktøjet hver eneste dag, eller om der kan være en ide i at reducere indkøbet og kapitalbindingen til fordel for mere fællesværktøj.