Skip to the content

Materielstyring med mere

Klassiske materielstyringssystemer håndterer kun virksomhedens eksisterende værktøj, men det giver ikke det fulde overblik over virksomhedens værktøjsforbrug. Med NetHire booker og registrerer dine medarbejdere også lejegrej i systemet, så du får det fulde overblik og bedre kan vurdere, om det kan betale sig at eje eller leje.

Med NetHire får du desuden muligheden for at gøre værktøjet tilgængeligt for udlejning til andre virksomheder i stille perioder. På den måde sikrer du, at du altid har maksimal udnyttelse af virksomhedens værktøj.

Juul & Nielsen fik styr på materiellet med NetHire

Hos Juul & Nielsen hjalp NetHire med at nedsætte svind og give fuldt indblik i virksomhedens omkostninger på deres byggesager. Læs hvordan de i løbet af det første år med NetHire sparede op imod 1/3 på værktøjsindkøb og nedsatte deres transportudgifter med 15%

Johannes Fog i Herlev

Brancheerfaring gør forskellen i Johannes Fogs udlejning

”I modsætning til andre it-virksomheder kommer NetHire rent faktisk fra den branche, de sælger til. Det gør en stor forskel, at vi har en partner, der kender vigtigheden af at få hverdagen til at fungere i en udlejningsforretning. Deres know-how indenfor deres felt er unik. Det ville ingen anden it-leverandør kunne præstere, selv hvis de ville."

- Carsten Ludvig, Administrerende direktør i Johannes Fog.

Som IT-partner gennem 25 år leverer NetHire ikke bare en it-platform til den Nordsjællandske trælast og byggecenterkæde, Johannes Fog – de er en samarbejdspartner der træder til, når det er nødvendigt.

Udlejning, der aldrig løber tør

På samme måde, som et materielstyringssystem er begrænset til virksomhedens materiel vil et klassisk udlejningssystem kun have adgang til ejet materiel. Med NetHire indgår I i stedet i et større netværk af udlejere, hvor I hurtigt finder den nærmeste vare hos en anden butik og nemt booker og lejer det ud gennem NetHire. Det betyder, at du aldrig behøver sige nej til kunden – og de får selvfølgelig fakturaen fra jeres firma.

Danmarks største delesky for materiel

En af de største udfordringer for virksomheder i byggeriet er, at de ofte enten har eller bliver nød til at købe grej ind, som kun sjældent bliver brugt. Det betyder, at lageret ofte er fyldt med specialværktøj og maskiner, der kan samle støv i månedsvis, før det bliver brugt igen.

Med NetHire får I muligheden for at leje jeres eget grej ud - dækket af NetHires forsikring og lejevilkår. På den måde tjener i penge på det værktøj, I ikke selv bruger.

Giv medarbejderne mere tid hos kunden

Når du lejer grej gennem NetHire har du mulighed for at få det bragt og afhentet, hvor du skal bruge det. NetHire arbejder sammen med et netværk af transport-virksomheder, og derfor kan vi levere det, du skal bruge, på ned til en time. Det betyder, at dine medarbejdere slipper for at køre frem og tilbage mellem udlejer og byggeplads og kan bruge deres tid der, hvor den gør en forskel: hos kunden.

Står du og mangler værktøj eller maskiner lige nu?
Så kig forbi en af vores partnere og book online:

Garant Udlejning
Solar
Brødrene Dahl

Erstat mavefornemmelsen med fakta

Langt de fleste firmaer oplever, at værktøjsmængden løber løbsk når virksomheden når en vis størrelse. Det sker gerne, når der kommer mere værktøj, end man selv kan holde styr på. Derfor har du brug for mere end end håndskrevne sedler og et regneark – du har brug for indsigt.

Med NetHires Business Intelligence-platform får du alle data om dit værktøj præsenteret nemt og overskueligt. Du kan se, hvilke varegrupper, der bliver brugt mest, hvem der bruger det og i hvilke perioder. Du kan sammenligne afdelinger og ansatte og dykke helt ned på, hvor mange timer en bestemt ansat har brugt et bestemt værktøj.

På den måde har du det bedste udgangspunkt for at planlægge dine indkøb, få indsigt i dine afdelingers værktøjsforbrug og sikre, at I ikke binder unødig kapital på lageret.

Hvorfor vælger IT-folk NetHire?

Nem integration til ERP-systemer

Med NetHires webservices integreres systemet nemt til langt de fleste ERP-systemer.

NetHire har blandt andet kunder med Dynamics NAV, Movex, M3 og Aspect4

13.000 mastervarer i databasen
Hos NetHire har vi pre-registreret 13.000 mastervarer indenfor værktøj og maskiner, så I hurtigt kan komme i gang, og ikke skal bruge de første måneder på at oprette stamdata.

Løbende opdateret cloud-løsning
NetHire er en løbende opdateret online-klient. Det betyder, at I ikke længere skal bøvle med opdateringer og re-installationer – I har altid den seneste version af systemet på jeres maskiner.

Baseret på Microsoft Teknologi
NetHire er baseret på Microsoft-teknologi og hostes i Azure.

 

Vil du gerne vide mere?

Hos NetHire har vi rygende travlt med at revolutionere måden, vi håndterer værktøj på i byggeriet. Men vi kan altid finde en time eller to til at komme forbi og tage en snak med dig om, hvordan NetHire kan hjælpe med at optimere processerne i din virksomhed.